2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Ceylanpınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Ortaokulu 5.Sınıf Şubesine Sınavla Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı. Proje Sınıfımıza Öğrenci Alımı İçin Yapılacak Sınav Bu Yıl 4. Sınıfı Okumakta Olup Gelecek Sene 5. Sınıfa Geçecek Öğrencilerimiz İçin olup   8 Haziran 2024 Cumartesi  Günü Okulumuzda Gerçekleştirilecektir. Sınav İçin Herhangi Bir Ücret Talep Edilmeyecektir. Öğrenciler Sınava Gelirken Kalem, Silgi, Kalemtraş ve Kimlikleriyle Birlikte Geleceklerdir. Herhangi Bir Gerekçeyle Formu Doldurmayan Velilerimiz Sınav Günü Okul İdaresine Başvuru Yapıp Öğrencilerini Sınava Sokabilirler.

07.05.2024 74

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Ceylanpınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Ortaokulu 5.Sınıf Şubesine Sınavla Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı. Proje Sınıfımıza Öğrenci Alımı İçin Yapılacak Sınav Bu Yıl 4. Sınıfı Okumakta Olup Gelecek Sene 5. Sınıfa Geçecek Öğrencilerimiz İçin olup   8 Haziran 2024 Cumartesi  Günü Saat:10.00'da Okulumuzda Gerçekleştirilecektir. Sınav İçin Herhangi Bir Ücret Talep Edilmeyecektir. Öğrenciler Sınava Gelirken Kalem, Silgi, Kalemtraş ve Kimlikleriyle Birlikte Geleceklerdir. Herhangi Bir Gerekçeyle Formu Doldurmayan Velilerimiz Sınav Günü Okul İdaresine Başvuru Yapıp Öğrencilerini Sınava Sokabilirler.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Adres:
YENİŞEHİR MAH. YENİŞEHİR/1 SK. CEYLANPINAR KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 1/1 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA